HTML

Ircsike blogja

Friss topikok

  • margit2: Gyönyörű helyen jártatok! A levegő biztos nagyon jó volt Lilikének is! %smile% (2013.06.29. 18:02)
  • Ircsike: Köszönjük szépen Lilike nevében is! Olvad ám a nagymama szív! :) (2013.05.12. 08:16)
  • margit2: Ó de édes! Mennyire repül az idő... Hogy milyen nagy, szép kislány már! Olyan okosan figyel!... (2013.04.19. 08:08)
  • Ircsike: Köszönjük szépen! :) Boldog nagymamás ünnepünk volt! :) (2013.04.02. 07:07)
  • margit2: Ó de aranyos! Valóban egész nagyosan mosolyog már! %smile% (2013.02.07. 20:37)

Címkék

2008.05.05. 06:15 Ircsike

Eltelt a hosszu hetvege. Ram jellemzo modon a szivemben, tudatomban mindig a szeretet, megertes, segitokeszseg dominal. Tortennek velem, velunk idonkent dolgok, amikre nem lenne szukseg.

Tegnap a ferjem kerekparjanak es golfütő készletének csak hult helyet talaltuk a teraszon. Valaki ejszaka atmaszott a keritesen es ezt a ket dolgot ellopta.

A kellemetlenebb tetel a golfuto keszlet. Amerikabol hoztuk, draga is volt es a tolvaj soha nem fogja hasznalni. Eladja egy femfelvasarlohelyen?

A falunk biztonsagosnak nevezheto. De most "idegenek" epitenek hazat a mellettunk levo telken. A tulajdonos nem tehet arrol, hogy a munkasok kozott valoszinuleg tolvaj is akad.

A tortentek ellenere tudom, hogy sokkal tobb a becsuletes, joerzesu ember ezen a vilagon es csak keves gazember mergezi embertarsai lelkivilagat.

Legyetek Ti is elovigyazatosak, ovjatok az ertekeiteket!

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ircsike53-blogja.blog.hu/api/trackback/id/tr696318728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szepy 2008.05.05. 07:53:04

Jajjjjjjjjjjjjj Ircsike! Nagyon sajnálom, pedíg tényleg elég nyugis hely, de jönnek az idegenek......Pedíg nem is olyan kicsi az a kerítés. Bátor emberek. Remélem hogy azért be tudtok szerezni valami jó kis golf ütőt, és Gyuri újra tud majd játszani. Gondoktól mentes szép hetet Ircsike! Puszillak.

Timea 2008.05.05. 09:09:23

Akárhonnan nézzük, ez mégis Magyarország:( Ami mozdítható, az el is fog mozdulni! Semmit nem szabad kint hagyni nyitott helyen, mert "elmászik". Sajnálom:( puszi

margit2 2008.05.05. 10:53:25

Szia Ircsike! Sajnos már nálunk is vesztek el dolgok... Nagyon elszomorító, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek... Puszillak!

Zoli 2008.05.05. 21:59:24

Drága Ircsike! Nagyon sajnálom a történteket. Remélem hamar túlteszitek magatokat rajta, mert abban a környezetben ahol éltek, szerencsére nagyon ritka az ilyen eset. Szebb hetet kívánok Nektek. Puszi

Manólány 2008.05.06. 04:34:39

Nagyon sajnálom a dolgot. Nálunk nagyon sok az idegen. Mi állandó rettegésbe élünk, mert minden kell nekik. Sokszor az idős embereket megtámadják fényes nappal a buszmegállókba. Nem tudom, meddig lehet ezt elviselni. Remélem azért párodnak sikerül egy újabb készletet beszerezni és rendeződik minden. Igaz sajnos, hogy a szívedbe ezek után mindig ott lesz a félelem.

M 2008.05.06. 06:48:44

Ez nagyon bosszantó! Én is jobban bízom az emberekben, mint kellene. Tegnap az osztályban benne hagytam a kulcsot a szekrényben, és az egyik kisgyerek csokiját valaki kilopta. Az osztályban. Napközben! Ahhhhh! De csak a jóval "szoríthatjuk ki" a világból a rosszat. Ölellek Ircsike!

Aranyhal 2008.05.06. 07:06:30

Ircsikém! Nagyon sajnálom, hogy ez történt. %sad% Tudom, hogy George-nak mennyire fontos volt az a készlet...hiszen nagyon szeretett vele játszani. Együttérzek, sajnos mást nem tudok tenni...de most nagyon csúnyákat gondolok magamban a tolvajról. %evil%

zsuszi 2008.05.07. 06:33:53

Sajnálattal olvasom, mi történt :( Egyáltalán, hogy idegenek járkáltak a Ti teraszotokon, már az rettentően kellemetlen érzés. És hogy a kedvenc golfütőkészletet is elvitték... Járjatok nyitott szemmel, mert lehet, hogy a betörők amikor meglátták, hogy mi van a csomagban (merthogy gondolom mikor felkapták, nem tudták, hogy mit visznek el), hátha eldobták valahol. Én reménykedem ebben! Kívánom, hogy teljenek nyugodtságban a napjaitok!

Ircsike 2008.05.08. 05:23:25

Nagyon szepen koszonom a kedves, egyutterzo soraitokat! Most mar sokkal jobban vigyazunk, tanultunk az esetbol.

Nevem Senki 2008.11.10. 17:54:11

Letörölted a kommentjeimet. Nem baj, a szívedben remélem nem törölted le! Tudom, a golfütők ellopása is lopás, azok hiánya is kár. De azért lásd be, a legtöbb magyar embernek ennél sokkal kisebb forintértékű tárgyaik ellopása nekik nagyobb kárt, problémát okozna. Örülj, hogy megteheti a férjed, hogy golfozhat. Egy átlag család kb. annyiból él, amennyi a golfozás költsége, mint ütők, pályabérlet, ruha, stb. És örülj, hogy csak a golfkészletet lopták el, és nem a vagyonotok akkora részét, mint amekkora része egy átlag magyar család vagyonának a golfkészlet értéke! A blog fejrésze szerint vallásos vagy. Akkor beugrik egyből mit is mond ez a kifejezés: A TŰ FOKA! (Nem írok többet. Törölheted, de felesleges. Ahová kell. beíródott a komment.)

Ircsike 2008.11.11. 06:34:42

Kedves Nevem Senki! Letoroltem a kommentjeidet, mert ugy ereztem, hogy nem olvastad el a blogom aljan futo szoveget, amiben arra kerem a latogatot, hogy csak akkor jojjon erre a blogra, ha a sziveben szeretet es baratsag lakozik. A kommentedbol latszodott, hogy nem olvastad vegig tobb mint 2 ev bejegyzeseit. Bar ez a 2 ev nem tartalmaz tul sok szemelyes bejegyzest, de a bejegyzesekbol kiderult volna, hogy a szamodra irritalo szemely (szeretett ferjem) San Franciscoban szuletett es errol O nem tehet. Ket egyetem elvegzese utan tudott olyan munkahelyen dolgozni evtizedekig, amibol mar vehetett golfuto keszletet - kettot is. Californiaban nem luxus golfozni. Sokkal olcsobbak a lehetosegek, mint Magyarorszagon. Valamivel tobb mint 2 eve elunk itt Magyarorszagon, mivel en Magyar szarmazasu vagyok. Mi mar nem vagyunk fiatalok, nem vagyunk igazan gazdagok, de nem fogom szegyelni magamat azert, mert a komoly, evtizedekig tarto munkaval megkeresett penzunket nem alkoholra es drogra koltottuk, hanem esszeruen es visszafogottan gazdalkodva probaltuk nyugdijas eveink biztonsagat megteremteni. Az Elet nehezsegeit magam is latom akar csaladon belul is. Noverem egesz eleteben minimalberert dolgozott, most ment nyugdijba, es havi 52 forintot kap. Tudod ilyenkor is erzem, hogy milyen jo, hogy tudok segiteni. Istentol kapott ajandeknak tekintem, hogy sokat tudtam segiteni imadott Edesanyamnak nemcsak anyagilag, hanem erzelmi es fizikai teren is. A lelekiismeretem ma is tiszta es mindig igyekszem ugy elni, hogy amikor az egben Isten szine ele kerulok, ne legyen tul sok a bun, ami Atyam szemeben szomorusagot tukrozne. Vegtelenul sajnalom, hogy anelkul itelkezel, hogy egy lepest is tettel volna a masik cipojeben. Ismered az erzest, amikor meg kell kuzdeni a rak nevu gyilkos betegseggel? Remelem nem! Tudod amikor elolvastam a kommentedet semmi harag nem volt a szivemben. Csupan arra gondoltam, hogy ismet el kellene olvasnod a Bibliat es sokat tanulni belole. Azert toroltem, mert ebben a blogban csak a szeretet "fertozhet"!:) Mivel szeretem embertarsaimat, igy Teged is, szeretettel kivanok Neked tovabbi szep napokat es kivanom, hogy tovabbi lepeseidet Isten aldasa kiserje az Elet sokszor rogos utjain!

Aranyhal 2008.11.12. 15:44:27

Elolvastam a kommented Ircsikém, csak azt tudom rá válaszolni, hogy aki ismer benneteket, tudja min mentetek keresztül, az semmit nem sajnál tőletek, külön-külön sem, és együtt sem.
süti beállítások módosítása